Vad män och kvinnor vill ha

Allan Pease diskuterar detta i sin nya bok Why Men Want Sex and Women Want Love, som han författade tillsammans med sin fru Barbara. Författaren till världens bästsäljare ”Body Language” för fjärde gången behandlar ämnet relationer i ett par och kommer till spännande slutsatser. Han delade några av dem med WDay.ru-portalen

Varför vackra och framgångsrika tjejer är singel?

Ju högre en kvinnas intelligens är, desto värre blir hennes val i relationer. Och vice versa – den ”dumma blondinen” i det här fallet kommer att göra ett underbart val. Detta bekräftas av statistik. Faktum är att en affärskvinna har lite tid för ett förhållande, hon letar inte efter en man, för även utan honom känner hon sig självförsörjande.

Hur beter sig din fru??

I vårt förhållande skildrar min smarta fru ofta en ”blondin”. I morse kommunicerade vi till exempel med henne på Skype. Hon sa att hon hade ett litet problem och frågade vad hon skulle göra. Naturligtvis erbjöd jag flera lösningar, och sedan tänkte jag – trots allt skulle hon ha gjort ett bra jobb på egen hand, hon bestämde sig bara för att stödja mig, visa mig att jag är en stark man och hon är en svag kvinna. Och hon skapar ofta situationer där jag agerar som en hjälte. Och trots att vi lever på 2000-talet uppfyller vi aktivt våra evolutionära roller med henne..

Att låtsas vara blond är ett bra trick för en modern kvinna. Så snart du visar svaghet kommer män springa och tävla för att hjälpa dig, för det här är deras forntida roll! Och för detta uttalande är feminister redo att riva av mig.

Varför har människor som älskar varandra konflikter??

Mannen förändras inte. Vid 40 är han samma som han var 20. En kvinna, tvärtom, förändras ständigt. Och här uppstår en förväntningskonflikt: en kvinna förväntar sig att en man kommer att förändras, och en man hoppas att en kvinna kommer att förbli densamma som när hon först träffades. Nyckeln till ett lyckligt liv är helt enkelt att förstå vad den andra personen vill..

Hur förhållandet mellan man och kvinna utvecklades?

Relationsstrukturen har inte förändrats de senaste miljon åren. Men under de senaste hundra, till och med trettio åren, har det skett dramatiska förändringar. Alla började prata om jämställdhet och andra saker. I 30% av de amerikanska paren tjänar kvinnor mer än sina män. Men de vill fortfarande ha en man bredvid dem. En kvinna behöver en man när hon kan erbjuda henne några resurser – anslutningar, berömmelse, pengar.

Den ambitiösa karriären på 20 år är mer populär bland kvinnor än hans kamrat som arbetar som servitör – och detta beror på att damerna ser potential i honom, ett löfte om resurser..

Senast satt vi med min dotter (hon är 36 år) och hennes vänner på ett kafé (två av dem är nyligen skilda). Det var tre trevliga servitörer som arbetade där. Jag frågade tjejerna vad de tyckte om killarna som tog med dem kaffe och de sa att de inte alls såg dem som män. Eftersom de inte tror att dessa personer kan göra något för dem.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.