Planera ett bröllop om han smsade dig efter dagen

Innehåll

Vanligtvis planerar flickor, som ser en kille, omedelbart livet med honom i många år framöver. Det visar sig att män också syndar med detta..

Representanter för det starkare könet kan redan på första dejten känna igen sin lycka och framtida fru. Hur förbereder man sig för en sådan oväntad händelse? Lyssna noga på vad han säger dig, det finns tips, ledtrådar och ett dolt äktenskapsförslag.

Män är olika. Vissa romantiker häller komplimanger åt höger och vänster, andra är tysta, men deras känslor kan lätt verifieras av handlingar. Men de liknar varandra när de inser att de idag träffade exakt den som de skulle vilja somna med, vakna och uppfostra barn med. Den här flickan blir dyrare för dem än någon annan i världen, och de är redo för allt för att inte förlora henne, även om de måste föreslå den andra dagen efter att de träffats.

Händer det verkligen?

Vad gömmer en man sig egentligen bakom sådana ibland oväntade, icke-standardiserade, icke-triviella och ibland till och med dumma fraser??

– Under våra avtagande år kommer vi definitivt att behöva publicera en bok om våra resor, så att världen vet hur man kan komma av i det här livet.

– Jag är säker på att om jag hade en sådan högra hand som du skulle jag omedelbart bli miljonär.

Våra barn kommer att skratta när vi berättar för dem under vilka konstiga omständigheter de träffade

– Jag är en otrolig söt tand, men jag älskar bara hembakade kakor. Fram till dagens middag trodde jag bara min mamma kunde laga så vacker. Det visar sig att det finns en annan kvinna på jorden, från vars rätter jag bara blir galen av nöje.

– Som barn hade jag en dröm där jag mötte min framtida kärlek. Den här tjejen var otrolig, charmig, magisk, och kan du föreställa dig att du ser mycket ut som henne.

– Innan hennes död gav min mormor mig sin vigselring och sa att jag skulle lägga den på min älskades finger på bröllopsdagen. Enligt min mening är du och henne precis lika stora.

– Du vet, jag läste ”One Flew Over the Cuckoo’s Nest” för så länge sedan, men jag fick aldrig chansen att diskutera detta arbete med någon. Alla vänner läser antingen glansiga tidningar eller älskar prosa eller Instagram. Allt. Det är fantastiskt att du också älskar att läsa sådana verk. Jag har ett stort bibliotek. Nästa gång kommer jag definitivt att ge dig ett par av mina favoritböcker..

– Det är så svårt att hitta en tjej som delar min passion för fiske. Det är fantastiskt att du inte bara vet namnet på fisken, utan även vet hur man hanterar en fiskespö. Låt oss arrangera en tävling för den största fångsten på sommaren.

”Jag är en sådan arbetsnarkoman, en sådan arbetsnarkoman, jag har inte ens tid att göra mig ägg och tvätta strumporna. Alla moderna tjejer älskar fester och kläder, och du kan inte hitta hem med eld under dagen. Jag delar din uppfattning att det bästa jobbet för en kvinna är läxor, förmågan att skapa tröst och vänta på att hennes man ska komma hem. Det här är riktig familjelycka.

– Jag har alltid velat att jag skulle ha ett barn med en annan hudfärg (förutsatt att du och honom har en annan hudfärg), eller bättre, många sådana barn.

Det viktigaste är att följa dessa regler.

Om förhållandet i ett par inte överensstämmer, skyller tjejerna det starkare könet för allt. I själva verket är det de som förstör en bra del av förhållandet i början och ”attackerar” mannen med sin uthållighet, aktivitet, artighet och vänlighet.

Kom ihåg att en man är en jägare. Han vet genetiskt hur man väntar och jagar byte utan att rusa. Du får ingen spänning från jakten när gasellen går i dina händer.

Så sjunka till botten och vänta på att han kommer ut ur skuggorna

Därför, om du gillar en kille och till och med är redo att ingå ett seriöst förhållande med honom, skicka aldrig ett SMS efter det första mötet med texten ”Varför ringer du inte mig?”, ”När ser vi dig igen?”, ”Jag saknar dig ”. Låt din man smälta sina känslor och tankar efter din interaktion. Och, naturligtvis, ta inte friheter. Puss? Om bara på kinden. Hem för en kopp te? Nej, bara ut till ingången.

Vakna upp erövrarens instinkt i honom och gå med i det intressanta spelet att känna och känna igen varandra, som i vissa fall är en rak väg längs gången.

Är det realistiskt att verkligen förstå att killen du träffar äntligen är redo att ansluta sitt liv till dig, bestämde Wday.ru sig att fråga psykologen Natalya Shevtsova:

– Du kan förstå din mans avsikt på många sätt, men ofta kan de vara motstridiga. Till exempel kan en mans uppenbara ovilja att ta ansvar för att skapa en familj ha en grundläggande rädsla för otillräcklighet eller rädsla för att inte hantera sina uppgifter..

Faktum är att sådana försiktiga, obeslutsamma och långsamma killar visar sig vara bra fäder och trogna män. Och vice versa, smidiga och kraftfulla representanter för det starkare könet, som den andra dagen är redo att presentera dig för hela familjen och ge dig en relikt mormors ring, faktiskt visar sig vara helt oförberedda för verkligheten i familjelivet, och sådana äktenskap är ofta dömda till upplösning.

Därför är det mycket viktigare att inte avgöra själva faktumet med en mans önskan att legalisera förhållandet, utan om ditt äktenskap kommer att vara av hög kvalitet, och det kommer att ta lite tid. Det är bra om det finns en möjlighet att leva tillsammans före bröllopet och lära känna varandra bättre..

Liknande matsmak indikerar att människor är lämpliga för varandra för att starta en familj. Det är också viktigt att de framtida makarnas världsbild sammanfaller. Betydande skillnader i moraliska och etiska åsikter kan införa mycket oenighet och kontroverser, vilket i slutändan lätt kan framkalla skilsmässa. Inte sist är den fysiska komponenten. Nyanser som lukten av hud och kroppshemligheter spelar en stor roll i kompatibiliteten hos partners. Även den biologiska klockan är bättre om de matchar.

Allt detta kan tyckas som rent nonsens under förälskelseperioden, men när frågan rör familjen är det från alla dessa nyanser som dess styrka, produktivitet och stabilitet består..

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.