Misstag av fruar och älskarinnor

Innehåll

Den mest utbredda trioen i världen oundvikligen – fru-man-älskare – förvandlas ibland lätt och naturligt till en duett. Vem som stannar kvar beror på hur många misstag den andra sidan gör..

Förmildrande omständigheter

Så mannen (som, som vi vet, är polygam i naturen) har en älskarinna. Låt oss inte ta hänsyn till den moraliska och etiska sidan av problemet nu, vi förstår redan att det inte är bra att förändras, att älskare likställs med utstötta och att en man som har syndat är märkt med alla hemska ord. Vi abstraherar ur den gemensamma och hackade synvinkeln av situationen och tittar på den från en annan vinkel. Låt oss byta några ord. Istället för ”fick en älskarinna”, till exempel, satte vi ”mötte min sanna kärlek.” Du frågar. Därför levde han innan det i fem, tio, femton år med artificiell kärlek? Också fel. Kärlek väljer, som vi vet, sällan beroende på social och civil status. Errarum humanum est, eller, på ett enkelt, populärt sätt, gör en person ibland misstag. Detta är karakteristiskt för honom. Har du någonsin märkt att det moderna samhället på något sätt är mer tolerant mot en kvinna som har en älskare? Liksom, geten Kolka tog ut henne och hittade ett utlopp. Av någon anledning är ”att få” med ”get-Manka” inte likställt med kategorin förmildrande omständigheter, och Kolka förblir i alla fall en get.

Som i krig

I allmänhet är situationen. Mannen mötte stor kärlek. Detta är ett alternativ där hustrun, förr eller senare, garanterat får reda på närvaron av en rival. Om en enkel vandring ”till vänster” för hälsa och mångfald fortfarande har en chans att förbli hemlig, kommer en stor och ljus känsla att spränga med en man inifrån förr eller senare. potensmedel online. Och sedan börjar det roliga. Det är få kvinnor som i den här situationen kan visa adel och gå till en vänlig kostnad – dela upp egendom, förklara för barn att pappa älskar dem, men kommer att bo på en annan plats, upprätthålla goda relationer med sina ex och gratulera varandra på semestern. Den första reaktionen från någon förolämpad kvinna är en omedelbar önskan att förklara krig..

På andra sidan barrikaderna är älskarinnan. Eller, mer exakt, den mycket stora kärleken i hela sitt liv. Och hon älskar också. Fraser om ”lycka i andras trädgård”, ”på andras ben” och på andra tvivelaktiga platser och på konstiga underlag har redan uppriktigt sagt ömma tänder. Allt, allt händer absolut i det här livet. Vi gör inte ursäkter för älskarinnor, men låt oss åtminstone vara så rättvisa och objektiva som möjligt: ​​det finns en situation och något måste göras med det. Där – en fru på krigsstigen, här – en nyligen präglad älskad i förvirring och förvirrade känslor: hur gjorde det henne så lycklig? I mitten – tillfällehjälten cialis professional, som av goda skäl bör ges frihet och en smäll på huvudet, och i stället för detta kommer allvarliga strider att börja nu.

Fel nummer ett

Hysteri

Fru. Tårar frigör naturligtvis stresshormonet. Och bildens tårar som strömmar från ögonvinklarna gör en kvinna hjälplös, ömtålig och en känsla av skuld av oöverträffad styrka uppstår i en mans själ, men låt oss vara objektiva: våra kvinnor vet ännu inte hur de ska gråta vackert. Eller så kan de, men bara på skärmar. I verkligheten – visslande snyft, strömfläckar, väsande väsende i halsen, röd näsa, svullna ögon, trasiga rätter, skakar ett barn och en stekpanna – och en man som förstår att det är bättre att springa härifrån och så snart som möjligt.

Husmor. Det är för tidigt för dig att vara hysterisk. Du visste vad du gjorde. Om du verkligen vill gråta, öva på att låta den ovannämnda bilden riva. Gud förbjuder dig även från en antydan till hysteri. Hysteriskt, troligtvis, åt han till förmåga hemma. Och om de gråter där och bryter disken, gråter de här och i bästa fall bara gråter utan att skada egendom, var kan han då gå? Vad händer om de inte alls gråter där? Då kommer dina tårar inte ens att torka, eftersom amanten kommer att skynda sig för att söka lugn och ro under en fru som plötsligt har bevuxit med värdighet.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.