Lös alla problem med sex

Idag kommer agentprovokatören Chersky att försöka övertyga dig om att alla problem hemma, på jobbet och runt om i världen kan lösas med hjälp av sex. Hittills har vi, naiva, gjort det precis så, beroende på humör, men det visar sig att vi var tvungna att dra konkret nytta av detta!

Alla har hört talas om sex, och många har till och med gjort det. Sanningen är, inte alltid som vi skulle vilja – våra fantasier överträffar ofta våra förmågor. Till exempel drömmer en sällsynt man inte om att sova med två kvinnor samtidigt, men vid äktenskapsinstitutet får han lära sig att det är möjligt med bara en i taget. Dessutom utvisas de från denna institution för brott mot disciplin. Jag antar att du också drömmer mycket. Tja, till exempel, att den här (nej, nej, den till vänster) stiliga mannen på kontoret tittade upp minst en gång om året från sin bildskärm och märkte vilken chic burgundy-bh som lyser genom din polisuniform. Jag märkte bara att då kommer du själv på något sätt att föra romanen till en logisk epilog. Eller så att din egen man, i stället för att svära över salt soppa, plötsligt äger dig direkt på köksbordet, och bara då skulle du verkligen inte ha tid för en uppgörelse. Men tyvärr finns det för alla tillfällen i oss ett visst programmanus, enligt vilket en händelse inte kan hända före en annan, och av någon anledning är vi fruktansvärt rädda för att ändra något i detta scenario. Ja, istället för att svära i köket, skulle det vara väldigt trevligt att ha sex direkt, men det görs vanligtvis av mycket passionerade, temperamentsfulla och dessutom galen kärleksfulla naturer. Men det är få av dem, det finns inte tillräckligt med dem för alla.

Och manusprogrammet berättar för mig att jag (som man) borde vara upprörd mot soppan i tre minuter och sedan, med ett dödligt förolämpat utseende, dra mig tillbaka till vardagsrummet för att titta på TV. Och du (som kvinna) bör först bli förvånad (ja, inte för salt!), Påminn dig sedan om att du också jobbar från morgon till natt, och sedan, inte mindre förolämpad, gå till ditt rum för att klaga på livet till din vän i telefonen. Som ett resultat är båda irriterade och ömheten hos varandra ackumuleras i kroppen, så att den senare kommer att hälla ut på några slumpmässiga människor på en affärsresa..

Låt oss spola tillbaka situationen till början och försöka lägga till element av erotik.

Så han smakar på soppan:

– Vad i … ?! Hur mycket salt satte du där?!

– Du är så sexig när du skriker …

Och du närmar dig din man blankt och skjuter en axel ur manteln. Ta en bit bröd från bordet och för det långsamt från hans läppar längs bröstet och nedanför. Och när han öppnar sin mun förvånad, rakt in i den här munnen och kysser honom med rasande kraft. Nu kommer din man att drömma att du ofta kommer att överbelasta soppa, gelé, kaffe, kakor och i allmänhet allt som finns i huset. Eftersom du ändrade manuset och det visade sig vara mycket bättre..

I allmänhet, om du tänker på det och kommer ihåg något, bor en man och en kvinna tillsammans för sex. Och inte att gräla om nonsens, titta på TV i kör eller göra gemensamma razzior till en stormarknad på jakt efter kläder och mat. Om du ständigt ersätter all denna vardagliga muck med sex, kommer du snart att få en smak och inse att det inte är förgäves att du började leva tillsammans. Ja, det kommer inte att rengöras för mycket och det finns inget att äta, men å andra sidan är det här en bra anledning att ordna en vacker middag i restaurangen, som tidigare. Och när du kommer tillbaka efter midnatt, tänd inte ljuset. Snubbla ett par gånger över de utspridda vinterkläderna eller högen av otvättade rätter i korridoren. Men efterföljande sex hjälper dig att omedelbart glömma det..

Så huset ordnades. Som Zhvanetsky sa, ”Jag har reglerat allt hemma – åtminstone kommer det inte.” Nu är det dags att lösa dina jobbproblem. På jobbet är alla vanligtvis nervösa, dystra och affärsmässiga. För att de inte har tid till något igen. Det är sant att som ett resultat av intensiva påfrestningar och sparkar från myndigheterna lyckas varje arbetskollektiv som regel i allt. Det enda som inte hade tillräckligt med tid och energi var för sex. Naturligtvis behöver du inte rusa in i det här kryphålet själv. Du är redan avmagrad från hemmesex och du vill sova hela tiden. Dessutom föredrar vissa kvinnor att vara trogna endast en partner, snarare än fem, och har också rätt på sitt eget sätt..

Vad ska man göra? Koppla ihop resten. Låt oss säga att chefen förälskar sig i revisorn och att hon blir förälskad i honom. Om de har sex kommer båda att sluta skrika åt dig och omedelbart.

Hemma, arbete … Vad är nästa? Låt oss tänka stort. Till exempel landets framgångar. Alla minns med förvåning hur oväntat fantastiskt vårt fotbollslag uppträdde vid hockeymästerskapet. Även du – en kvinna – kom ihåg det, även om du aldrig har sett hockey eller fotboll förut. Det finns en video på Internet där Peter Listerman öppet meddelar Arshavin och hans lagkamrater hur många tjejer de kommer att få för varje mål. Ja, naturligtvis, allt detta är både äckligt och vulgärt, och i allmänhet var det troligen inte en affär, utan ett skämt, men det fungerade!

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.