”Jag kan inte lämna min man för jag kan inte göra någonting”

”Han drömde om att hitta en jungfru som skulle föda starka avkommor och vara tacksamt tyst hela sitt liv.” pfizer viagra

Vår läsare befann sig i en icke-standardiserad och ganska dramatisk situation..

”Det hände mig sent att en rik man inte är ett universalmedel för en olycklig kvinnlig andel …

Min mamma, som föddes i ett jordbruksland, förberedde mig alltid för livet på landet. Alla föräldraplaner syftade till att snabbt hitta mig en grannens låssmedpojke, gifta sig med mig och sedan enligt schemat: barn, boskap, grönsaks trädgårdar. De gjorde mig till en ”mjölkvinna från Khatsapetovka”.

En gång körde en husbil, bestående av en tysk elitindustri, genom vår by. Flickorna och jag såg det glansiga livet med avund. Sedan visade det sig att en viss gäst i huvudstaden hade köpt en liten anläggning för produktion av solrosolja inte långt från vår by. Ingen visste hur den nya ägaren såg ut. Därför, när en av de äldste i vår by slängde en stor helg tillägnad såddsäsongens början och ringde till alla unga flickor, frågade vi oss inte riktigt vem dessa nya unga killar var vid firandet. Som tjejer bestämde vi oss för att killarna var den nya arbetskraften på fabriken. Bara några år senare fick jag reda på att dessa var en brud för anläggningens ägare. Och flickorna samlades för honom.

Då kan jag berätta historien genom ögonen på en kvinna som förstår vad som hände på den tiden och de kommande åren..

Jag var 17 år och avslutade 11: e klass. Jag hoppades att gå in i en teknisk skola. Men ”Sowing Celebration” såde stor kärlek i mig, och det fanns ingen tid att studera. En av de nya killarna den kvällen började ta hand om mig och nästa dag bjöd in mig att åka in i staden i en av dessa bilar från motorcaden. Han är 32, ung, stilig, galant … rik. Från ett helt annat liv. Jag blev kär. Han visade sig vara den nya ägaren till företaget. Pappas pengar hjälpte honom att göra affärer. Han hade sin egen plan för sitt personliga liv: att hitta en lugn jungfru från ”Khatsapetovka” som skulle föda starka avkommor och vara tacksamt tyst hela sitt liv.

Han visste redan då att han som gift man skulle leva ett fritt, upploppsliv utan skyldigheter..

De tog mig till ett nytt hus bokstavligen ett par veckor efter att de träffades. Jag blev bedövad av den nya garderoben, de dyra möblerna i de kungliga kamrarna och av tjänarna som omringade mig: trädgårdsmästare, vaktmästare, pigor och sedan guvernanter. Jag fick omedelbart höra att det inte fanns något behov av att börja studera, möten med släktingar och vänner är oönskade, att gå bortom det höga staketet endast med min mans tillstånd (vi gifte oss så snart jag blev 18). Ibland fördes jag till sociala evenemang där det inte rekommenderades att jag öppnade munnen. Men då, entusiastisk och kär, märkte jag inget av detta. Även sällsynta besök i mitt sovrum tycktes mig normen.

Barn började skapas vissa dagar under ledning av en personlig astrolog och gynekolog.

Vi hade två bedårande barn, en pojke och en flicka. Allt är enligt schema, som planerad av makan. Det sägs vidare att ytterligare två är planerade, med en skillnad på två år. Jag visste hur allt händer och förstod att exakt två gånger skulle min man komma till mitt sovrum.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.