Åh, dessa män! 11 fakta om semesterromans

Vad tycker män när de har en semesterromans? Är de redo att fortsätta? Vad ska fruar göra? Alexander Poleev, en kandidat för medicinska vetenskaper, en psykoterapeut, en sexolog, en professor vid Moskvainstitutet för psykoanalys, en biträdande professor vid Sorbonne Nouvelle University, hjälpte oss att förstå situationen..

Romaner av gifta män. Semesterromanser är vanligtvis äktenskap för gifta män. Det finns flera orsaker, och först och främst är det en maskulin karaktär. Den starkare sexunderkulturen innehåller ett element av självbekräftelse. Det uppnås genom nya segrar. Någon kan naturligtvis hävda sig på bekostnad av prestationer i näringslivet, men fortfarande den överväldigande majoriteten – på bekostnad av nya kvinnor. Dessutom beror positionen i manlig hierarki på detta. En man som inte har en specifik uppsättning sexuella relationer uppfattas i det manliga samfundet som en förlorare.

1,5 år sedan skild. Män som åker på semester är mycket förtjusta i antalet ”1,5 år”. Inte 2 eller 5 utan 1,5. Han säger att han har varit skild i ett och ett halvt år. Ibland är han ännu inte frånskild, men han har inte haft sex med sin fru på 1,5 år.

Målet är att ansluta. De allra flesta människor, om de åker på semester, har ett mål – att skapa en anslutning, inklusive kvinnor. Vissa vill ha rent sexuella relationer, andra (mestadels kvinnor) – sexuella relationer med tillgivenhet, och andra överväger på allvar att byta partner. Och ofta är beslut om att ingå ett sexuellt förhållande inte övervägande. Resultatet är detsamma, ända fram till en oplanerad graviditet. Nyligen genomförde VTsIOM en undersökning ”The Gedeon Richter Women’s Health Index”, som visade överraskande resultat: endast 22% av ryska kvinnor anser att 72-timmars preventivpiller är säkra, medan de står på listan över viktiga läkemedel från Världshälsoorganisationen..

Ryssland är ett paradis för romaner. Vårt land är det enda civiliserade landet där det finns en så stor skillnad i antalet män och kvinnor. Vi har många kvinnor som i något annat land skulle ha varit gifta och lyckliga länge, men här är de ensamstående. Kom ihåg i låten ”. för 10 tjejer, enligt statistik, finns det 9 killar ”? Så detta är bara vid 28 års ålder för 10 tjejer – 9 killar. Och vid 35 års ålder finns det redan 7,8 per 10 flickor, och 1,8 av dem är kroniska patienter som inte är lämpliga för potentiella män eller älskare … Så män från andra länder kommer till oss nu för att gifta sig med en bra kvinna. Expansion för män i Ryssland.

Jag är en värdig sexpartner. När en kvinna frivilligt överlämnar sig åt en man förstår han att hon känner igen honom som en värdig sexpartner. Det skulle aldrig hamna att hon skulle bli uttråkad eller att hon vill ha pengar. Nej, han tröstar sig med tanken att allt detta är tack vare hans värdighet. Sådana är de subtila psykologiska sakerna.

Ökad kvinnlig depression – i början av september. Eftersom semesterperioden slutar och kvinnor i bästa fall finner män en sexuellt överförbar sjukdom (i det här fallet är ursäkten: ”Det var bara en gång, var full”, och fru tror), i värsta fall – fotografier, brev, anteckningar. Och om ett par för 10-15 år sedan, efter en semesterromans, först korresponderade med bokstäverna ”On Demand”, blev mannen uttråkad, romantiken bleknade och förblev i minnet som en slags ljus, ljus punkt, nu har situationen förändrats. Det finns e-post, skype, sociala nätverk. Nu på orterna börjar romaner precis och sedan utvecklas de. Och det blir farligt för familjen – det kan kollapsa.

Att upprätthålla en bra relation efter en semester är en grund för framtiden. Han kommer inte att träffas, gifta sig. Troligtvis tänker han bara att om en gång deras vägar korsas igen, så låter hon sig själv behärska igen. Och förresten, med dem som inte håller kontakten med en man ensam eller tillsammans, kommunicerar han inte och glömmer snabbt. Därför beror fortsättningen på semesterorten romantik främst på kvinnan. Ja, idag utvecklas mer än 12% av semesterromanserna till seriösa relationer. Men kvinnor tar inte allt som en man säger på allvar..

Olika uppfattningar om ortsromanser. För 40, 20 år sedan tog kvinnor romantik på allvar, som en anknytning, och ville fortsätta. Idag förändras situationen och kvinnor med en manlig uppfattning av romaner dyker upp: njut av varandra, håll er i minnet, var tacksamma mot varandra. En bra romantik kommer ihåg resten av livet. Det är precis det som stöder manlig självkänsla, självidentifiering. Jag kommer att klargöra att vi inte talar om enskilda anslutningar utan om kommunikation med 5-7 kontakter.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.