Att tugga är bättre än att prata: tabuämnen på ett datum

Du får inte en andra chans att göra ett första intryck, sa den en gång berömda Coco Chanel, och du hade rätt! Därför ger kvinnodagen, tillsammans med psykologen Ekaterina Fedorova, uppmärksamhet på reglerna som kommer att lära dig att inte förlora ditt ansikte vid första dejten..

Det första datumet är ett viktigt steg i förhållandet som kommer att avgöra det ytterligare ödet för två personer som är trevliga mot varandra. Mycket ofta förstår tjejer inte varför killen aldrig ringde igen..

Det är lättare att rättfärdiga dig själv och säga att ”han är definitivt en konstig typ” än att erkänna ditt misstag: hon sa för mycket, frågade fel sak, talade högt, klädde vulgärt och så vidare. Naturligtvis finns det olika situationer: killen vill inte ha ett seriöst förhållande eller är inte redo för förändringar, men i de flesta fall vet vi helt enkelt inte hur vi ska presentera oss vackert.

Låt honom känna sig som en hjälte

Flickor borde inte prata mycket om sig själva på första dejten. Ställ inte hjärnan över vad du ska berätta för honom så att han omedelbart smälter. Det finns inget behov av detta. Låt din pojkvän eller man känna sig som en hjälte.

Fråga till exempel om han tjänade i armén. Märkligt nog har många tjänat och kan prata om det. Om han räddade någon någonstans, var bäst, är stolt över sig själv, utveckla detta ämne. Låt honom berätta i detalj om sina prestationer och segrar, om de ögonblick och perioder då han verkligen kände en stolthet.

När en person börjar berätta sådana historier upplever han igen samma känslor och känslor, och det är väldigt bra om han igen känner sig som en hjälte bredvid dig. Fokusera på en specifik man och ställ sådana frågor och svara på vilka han har möjlighet att ordentligt sväva i svansen. Men det är inte nödvändigt att väcka minnen om var och hur han gick vilse..

Var inte rädd att be om råd om vad du ska göra i en given situation. Att be om pengar till en början är konstigt, men att be om råd är bra. Och det spelar ingen roll att du redan känner till alla svar på dina frågor, låt honom ge råd. Och då blir det trevligt att märka att du gjorde allt precis som han rekommenderade, och allt blev bra. Vad han än säger, tacka.

Intressera för hans liv

Det är mycket viktigt att ta reda på vilken familj han kommer från: mamma, pappa, bröder, systrar. Men överdriv inte det, annars kommer kommunikationen att utvecklas till förhör. Det är trevligt att lära sig mer om hans favoritsaga och litterära hjältar och varför han gillar dem exakt. För det första är barndomsminnen, minnen från favoritböcker och favoritkaraktärer trevliga i alla fall. Och för det andra är detta ett helt säkert ämne för honom, han kan vara uppriktig och du kommer att lära dig mycket om honom.

Om hans favorithjälte är Carlson finns det lite förutsägbarhet, men kul; och om Emelya, kommer någon annan att arbeta. Om han var kär i snödrottningen hela sin barndom är det osannolikt att han är galen på din bild av en liten rånare. Ta reda på vilka böcker han läste, vad hans favoritfilmer är, vad han ägnar uppmärksamhet åt. Även här kommer du att få en mängd information för analys och reflektion. Du kan be honom att prata om sin första kärlek – det är också det som orsakar trevliga minnen hos killar, en ökning av ömhet och ett romantiskt humör.

Du kan fråga vad som är den mest ovanliga gåvan han fick – det handlar åter om positiva känslor. En person börjar komma ihåg, sortera i huvudet, trevliga minnen kommer till honom. Glöm inte att ju fler känslor du väcker hos honom, desto fler känslor han associerar med dig, desto djupare blir din anslutning. Din uppgift är att ansluta din bild till hela biblioteket med minnen, och ju mer allt genomsyras av dig, desto bättre. Oftast berättar män gärna allt..

I verkliga livet är ingen så djupt intresserade av dem, och om du visar ett sådant intresse kommer du säkert att sticka ut mot den allmänna bakgrunden. Tyvärr är kommunikationen ytlig överallt. Jag skrev något på Facebook, de gillade dig utan att läsa det, så vi pratade. Som statistiken visar är 15 sekunder den maximala tid som vi är redo att spendera på en annan person! Och här ägnar du så mycket åt honom ensam: sitt bredvid honom, lyssna, ställa frågor …

Huvuduppgiften är att lyssna

Vi ger ett minimum av information om oss själva i en strömlinjeformad abstrakt form. Ditt huvuduppgift är att lyssna. Vad är aktivt lyssnande? Det är när du tittar med intresse, med stora ögon eller till och med öppen mun, lutar huvudet åt sidan. Det här är när du känslomässigt reagerar på var och en av hans berättelser: du instämmer, om nödvändigt, ställ ledande frågor. Det är tydligt att du under ett samtal inte kan korrespondera med någon i telefonen, klicka på TV-fjärrkontrollen, titta ut genom fönstret, äta med entusiasm, undersöka dina naglar etc. Uppskatta kommunikationen med en man och var mycket uppmärksam när du lyssnar på honom.

Berätta inte för mig hur många älskare du hade

När en man frågar om dina tidigare män och älskare (och han kommer definitivt att fråga om detta), måste du förstå att varje ord du säger i framtiden kan användas mot dig. Ingen säger att du behöver ljuga, du måste välja rätt intonations- och presentationsmetod, för om du vill ha det eller inte, just nu skapar du din bild.

Att säga vid 35-talet att du bara hade en enda man är konstigt, men att säga att det fanns 50-70 personer, kommer du inte ihåg exakt, det är dumt. Bli styrd av sunt förnuft, men i alla fall bör siffran aldrig överstiga 10, men helst 5, och om du är 20 år är 2 en utmärkt figur. Generellt kan vi säga att du inte hade älskare, du hade älskade män och det finns aldrig många nära och kära. Och viktigast av allt, oavsett vad du säger till honom, skriv ner det i din anteckningsbok, annars kan en oförutsedd situation uppstå senare.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.