7 regler för att träffa föräldrarna i andra halvåret

Innehåll

Förmodligen skulle varje tjej ge mycket att läsa människors tankar: vad tänker han på under en kyss, när han ringer, gillar han hennes djärva båge? Vi slösar inte bort tid, men vi antar råd från programledaren för Parallel World-programmet på TV-3. Den här gången kommer stiliga Sergei Belov att berätta för kvinnodagsläsarna hur man ska bete sig när man träffar förlovningen för första gången.

Kommer du ihåg scenen för att träffa dina föräldrar från filmen ”Moskva tror inte på tårar”? Tja, var är brudgummen för en av hjältinnorna, som tänker föra sin brud till sina föräldrar, erbjöd sig att ta ”vänner för första gången, så att det inte skulle vara läskigt”! Det ser rörande ut på skärmen, men du måste erkänna att träffa din pojkväns föräldrar är en av de viktigaste och mest stressande upplevelserna för ett par. Alla vill ha molnfri lycka och förståelse, inte Shakespeare-passioner.

Idag kommer vi att överväga ett klassiskt fall (jag känner mig som en biologilärare) när din älskade tar dig för att träffa dina föräldrar … till landet. Lugna, det är bara läskigt vid första anblicken. Men i själva verket är det bekvämt för alla: du kan smaka på naturliga produkter och sola, din pojkvän kommer att prata med din mamma (åtminstone en helg är han din!), Och dina föräldrar kommer att titta på dig i den friska luften.

Så hur ska man göra ett gott intryck på potentiella framtida släktingar? Hur man får dem att drömma om ditt vackra bröllop och framtida rödkinniga barnbarn i slutet av dachafesten?

Vänner är inte tillåtna

En av mina vänner som gick för första gången till brudgummens föräldrars dacha, förutom en grillkruka, tog ett par vänner. Ja, allt är enligt manuset. Bekanta ägde rum över ett par flaskor vin, och vid något tillfälle drogs den avslappnade flickvännen till uppriktighet. Hon, som i anda, lade fram alla detaljer i brudens personliga liv. Situationen utvecklades snabbt: framtida ungdomar vaknade när en vän började diktera till den bedövade familjens far antalet brudens tidigare unga man! Som hon senare förklarade, ”just in case”.

Det är bra att trots allt slutade allt med bröllopsklockor. Det är sant, redan utan en alltför sanningsenlig flickvän.

Första intryck borde inte bedra

Naturlighet är vårt allt. Om du är tyst och lugn, när du träffas, ska du inte skrika med falsk glädje och springa iväg för att kyssa din framtida svärfar. Om du gillar att skratta, bör du inte dölja din glädje under masken av universell sorg. Le sött och var noga med att lära dig brudgummens föräldrars IO i förväg. För att inte fråga igen hundra gånger: ”Hur, hur? Dormidontovich? ”

Gåvor är ett måste! Och den unge mannen borde hjälpa till med detta. Han känner till svårigheterna i sina föräldrars smak. Gå inte över med en tråkig uppsättning ”godis-cognac”. Dessutom är detta något som händer i landet! En vacker fruktkorg och en flaska lätt vin eller champagne kommer att rädda dig. Detta är både ett mellanmål medan grillen rodnar och ett icke-standardiserat sätt att uttrycka din tacksamhet för inbjudan till huset. Förresten, om huset …

Till Tula utan din samovar

Dacha är din mans mors fullständiga och odelade arv, kom ihåg det här! Stoppa i dig själv alla försök att kritisera webbplatsens landskapsdesign (håll tillbaka om en fashionabel rucola växer bredvid bönorna!) Och husets arkitektur. Även om du är certifierad arkitekt, examen från London School of Design-kurserna och tittat på alla frågor om ”Dachny Answer”, lugn och ro! ”Liljor är inte moderiktiga” och ”Låt oss göra en fontän här” – inte alla hemmafruar kommer lugnt att svara på sådana råd. Prata om neutrala ämnen. Och kom ihåg: blanda dig aldrig i familjetvister. Särskilt mellan föräldrar och deras son. Du vet inte hur länge de går och vilka mål parterna eftersträvar. Bättre att hålla käften och … tvätta disken.

Värdinna eller slav?

Efter att ha träffat framtida svärmor för vissa flickor dras hon till ekonomiska exploater. Detta är förståeligt: ​​Jag vill visa min bästa sida och göra ett gott intryck. Det händer också tvärtom – en tjej visar absolut likgiltighet för hushållssyslorna, säger de, jag besöker. Naturligtvis kan ett intryck göras på detta sätt. Men troligtvis negativt.

Efter middagen erbjuder du att rensa bordet, men skynda dig inte att tvätta fönstren och rensa dill samtidigt. När allt kommer omkring anställer du inte en hushållerska. Om disken inte är din starka punkt, gör te eller kaffe, lägg kopparna på bordet. Men inget mer. Initiativ kan vara straffbart.

Främmande territorium – främmande regler

En vän berättade en rolig historia om hur hans ex-flickvän försökte visa att hon planerade att stanna kvar i hans hus länge. Flickan började långsamt lämna sina saker överallt: en hårborste i badrummet, mascara i hallen. Sedan kom parfymen, tofflorna, ringen på hyllan och slutligen underkläderna. Den unga damens våldsamma fantasi rekommenderade henne att lämna detta intima plagg i byrån. Tyvärr för henne upptäcktes spetsbyxorna i hetrosa av hennes mamma. Skandalen var enorm, de ställde både min väns pappa och flickan, och faktiskt vänen själv.

Om du bor på dacha med en övernattning är allt mer komplicerat här. Försök att hålla alla dina tillhörigheter på ett ställe – kosmetika i en fåfänga, linne – i rummet där du var bosatt och inte på ljuskronan i föräldrarnas sovrum.

På bordet

Festen är ett separat ämne. Den officiella lantliga maten är naturligtvis grill. Jag råder dig att fråga i förväg vad exakt ägarna vill laga. Vad händer om du är vegetarian och bara äter råa morötter i flera år? Och pappan till din utvalda är en ivrig fan av grill?

Med egna händer byggde han en grill från flodstenar, med en skorsten, en granithandfat och automatisk tändning. Han är väl insatt i alla typer av ved och marinader för kött. Han trollar och skapar hela dagen för att förvåna dig med ett köttmästerverk, och efter alla dessa kulinariska ritualer säger du: ”Tack, men jag äter inte kött …” Tro mig, ett dödligt brott kommer att tillhandahållas och du kommer aldrig att döpa din dotter Adele som du drömde. Endast av Tamara eller Yadwiga för att hedra din framtida svärfar älskade mormor.

Neka aldrig mat som erbjuds, här är mitt råd. Du kan bara smaka lite, men var noga med att berömma och försäkra att du aldrig har ätit något smakligare. Ja, det här är sycophancy, men vill du gifta dig? 😉

Och slutligen

Ha kul oavsett vad. Det ligger inte i din makt att ändra situationen och åsikterna för brudgummens föräldrar. Om de redan är förinställda mot en kvinna som kommer att ”stjäla” sitt älskade barn, finns det inget att hjälpa till. Ett vackert par gick upp bara för att föräldrarna klagade över att de förlovade ”ögonen inte är så.” Fyll därför inte huvudet med dåliga tankar, slappna av och le. Om han verkligen är ditt öde, kommer dina föräldrar inte att säga ett ord, de kommer bara att glädja sig.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.