5 typer av män som aldrig kommer att gifta sig med dig

Innehåll

En berömd psykolog berättade varför vi inte kan gifta oss.

”- Du har aldrig varit gift?

– Hur är det? Vilken hälft?

– Och så. Vi träffades två gånger i veckan. I tio år. Och på lördagar och söndagar var jag ensam. Sedan dess gillar jag inte lördagar eller söndagar. I allmänhet gillar jag inte semester.

– Han är fortfarande gift … ”

Detta är en konversation mellan Nadya Sheveleva och Zhenya Lukashin från The Irony of Fate, eller njut av ditt bad!.

”Filmens huvudhjälte är ett klassiskt exempel på en kvinna som undviker, är rädd för äktenskapet”, säger psykolog Mikhail Labkovsky vid föreläsningen ”Hur man gifter sig”. – Tio år i ett förhållande med en gift man. Och även när en lovande kandidat Ippolit dyker upp i hennes liv lämnar hon honom för Zhenya Lukashins skull, en alkoholist från Moskva, som har en brud Galya …

Om rädsla

– Misslyckat äktenskap mellan föräldrar, misslyckat förhållande – denna obehagliga bakgrund stöter bort från äktenskapet, – säger Mikhail Labkovsky. – Föräldrafamiljen inspirerade inte till förtroendet för äktenskapet, och flickan som redan var i barndomen är rädd för att hon ska upprepa mamma och pappas dåliga upplevelse. När flickan växer upp börjar hon undvika män som är riktiga friare. Detta har hänt sedan institutet: ”Jag kommer inte att träffa honom. Han är något slags freak, nörd … ”.

När mannen erbjuder sig att flytta in hoppar kvinnan av. Hon är inte ens redo att leva tillsammans, än mindre att gifta sig. Dessutom, vid 30 års ålder, blir tanken på äktenskap besatt. Samhället dikterar: ”Du är inte gift ännu ?! Det är på tiden!”

90 procent klagar över att det inte finns någonstans att träffa män. Det finns dock kvinnor som har varit gift 5 gånger. Tro mig, många av dem är inga!

För inte så länge sedan kom en kvinna till mig för ett samråd. Hon är 64 år gammal och har tre äktenskap. Inte en skönhet. Den nuvarande mannen är en amerikaner. Han är 60 år gammal, men sådana muskler som även de unga kommer att avundas. Och hon vill skiljas! Jag fångade honom en gång när jag tittade på erotik.

– Så vad är problemet? – Jag frågar.

– Jag hatar att han tittar på andra kvinnor på Internet.

Jag rekommenderade henne att inte bli upphetsad och titta på erotiska filmer tillsammans. Och sedan skulle hennes man ligga vid hennes fötter länge så att hon skulle förlåta honom. Här är kvinnor vid 30 års ålder rädda för att vara ensamma, och detta vid 64 år är redo att lämna sin man på grund av en sådan bagatell.

– Jag kommer inte att gå vilse! Hon försäkrade mig. Det här är kvinnorna de gifter sig med.

Om ett bristfälligt förhållande

– Jag har träffat en kille i ett år nu. Kan du ge honom en aning om ett bröllop? Eller prata direkt för att män inte förstår tips? frågar Karina.

– Kan. Men prata direkt och en gång. Om inga steg följs, del. Så du träffar en man, men historien rör sig inte längre, du vill ha barn, men han inte. Släpp sedan! Du slösar bara bort din tid.

Det händer att en kvinna gillar speciella män. Jag skulle säga dum, som inte ska gifta sig. Och många av er, av rädsla för att lämnas ensamma, går till bristfälliga relationer. Detta är också ett problem från barndomen. Människor som är vana vid detta från tidig ålder böjer sig och anpassar sig till en sådan attityd. När dina föräldrar lämnade dig ensam länge, glömde bort din födelsedag, gick inte till dina examen. Du vet inte om dina föräldrar älskar dig. Och du bär hela denna uppsättning komplex till vuxen ålder. En man är som en mamma och pappa. Vanan att hamras på dig finns redan. Och nu är din kärlek strikt kopplad till lidande och upplevelser.

Om romantik med gift

Att komma i kontakt med någon annans man är ett dumt tidsfördriv. Naturligtvis kan du ha tur: han kommer att lämna sin fru, men detta är en del av lotteriet – chansen är försumbar. Dessutom kan den här mannen lämna dig också..

Förhållandena med gifta människor liknar de med alkoholister. Du lyssnar ständigt på några ursäkter om en sjuk make, om barn som behöver stöd tills de går i pension. Istället säger du bara: ”Jag älskar dig. Ring därför när du är skild. ” Om telefonen är tyst valde den inte dig.

Om ensamhet

Kvinnor som tror att ”alla män är fula” är kvinnor med ett trasigt psyk. Det finns 3,5 miljarder män i världen, cirka 4 miljarder kvinnor. Tror du att det inte finns någon lämplig person bland dessa miljarder? Självklart, om du bestämmer dig för att gifta dig bara inom gränserna för din entré, blir det verkligen svårt att hitta kandidater. Och om du är öppen för relationer med män från andra städer, länder, vad är då problemen??

När du känner en övergivenhet, värdelöshet verkar det som om det inte finns några män i närheten. 99 procent av kvinnorna tror att ensamhet är frånvaron av människor i närheten. I själva verket är ensamhet när du inte är intressant för dig själv. Och män känner det, de dras inte till dig. Om du är intressant för dig själv kommer du att vara intressant för andra..

En gång i Amerika såg jag processen med snabb dejting. Det är en snabb dejtingsfest. Bara här sätter kvinnor sig ner med män, men de gör tvärtom..

Det var mycket vackra kvinnor där, men de satt så dystra och tysta. Som ett resultat lämnade de partiet ensam. Och det fanns inte speciella skönheter, utan riktiga tändare. Så köerna stod uppe bakom dem! Eftersom de lever, har de ett liv att berätta om. Och det gör dem intressanta. Så ta hand om dig själv och män kommer att nå ut till dig.

Ungefär en andra chans

Om en man gör vad du inte gillar, tål inte det! Berätta för honom om det. Men bara en gång. Varna honom: ”Om detta händer igen kommer vi att dela.” Var sant mot ditt ord. Lämna mannen om han gjorde det igen. Inga senaste kinesiska varningar! Oavsett mannen är ett fel beslut och du säger adjö till honom.

Det här är en fråga om kvinnors självkänsla. Men för att göra detta måste du ha järnägg. Var inte rädd för att vara ensam.

Till exempel kastar din man strumpor runt lägenheten. Det finns två alternativ. Antingen irriterar det dig inte och du slänger strumporna. Eller det gör dig upprörd och du lämnar mannen. Det spelar ingen roll varför han beter sig så, det betyder hur du reagerar på det..

Om alternativ flygplats

”Jag kan inte lämna min man”, klagar Marina. – Vi gick ihop när jag träffade en annan man. Vi startade en affär, men sedan lämnade den här mannen mig. Nu försöker min man övertala mig att återvända till honom. Och jag tycks inte gilla honom, men jag kan inte heller lämna det..

– Det händer att du har en man som du behåller som reserv. Möt regelbundet mellan relationer. Detta beror på din låga självkänsla. En kvinna behöver definitivt veta att det finns någon i världen som bryr sig om dig, även om hon inte behöver honom. En sådan man – istället för kryckor. Han ersätter dig, men du är inte där. Situationen när människor inte bor tillsammans, men lagligen fortfarande är gift, kallar psykologer oavslutat relationssyndrom. De säger att det inte finns tid att gå och få en skilsmässa, men det är faktiskt inte problemet. Därför, utan att beröra situationen med din före detta man, måste du ta hand om dig själv, nå en sådan nivå av självaccept när du inte längre behöver detta förhållande..

Om förräderi

– Jag lämnade min första man när jag fick veta att han lurade på mig. Nu är jag gift igen, jag älskar honom, men av någon anledning rivs jag ur relationen, – säger Elena. – Även om den nuvarande mannen ständigt betonar att han bytte för min skull, bröt med alla band. Men jag kan se att det är svårt för honom.

– Och du anstränger dig själv för att inte fuska mot din man?

– Nej. Jag tänker inte ens på det.

”Varför tycker du då att det är okej när han tvingar sig att inte fuska mot dig? Du gillar män som du kommer att ha problem med i framtiden. Och du försöker hoppa av – du är rädd att scenariot för det första äktenskapet kan upprepa sig.

Rättfärdiga inte män genom monogami. I Amerika genomfördes en undersökning: ”Skulle du fuska med din partner om du var 100 procent säker på att han eller hon aldrig skulle veta om det?” 82 procent av männen och 78 procent av kvinnorna sa ja.

Kvinnlig monogami är en historisk myt. En gång mötte kvinnor döden för förräderi, hon slogs med pinnar. Där tänker du tio gånger till innan du åker till vänster. Dessutom är en man som en far för en kvinna i viss mening. Han skämmer bort, ger gåvor, skyddar. I den meningen har äktenskapet för en kvinna mer värde. Därför är de rädda för att förstöra allt med förräderi..

Om infantilitet

– Infantila män lockas av mig! – klagar Christina.

– Är lockat eller väljer du?

– De lockas! Först är de alla modiga, generösa och sedan förändras allt. Jag måste betala för lägenheten själv, för matvarorna, de börjar leva på min bekostnad.

– Din far är infantil?

– Nej, han är en väldigt modig person med en stark karaktär. Familjestöd.

– Vi måste ta reda på varför de ser dig som mamma. Se hela scenariot för förhållandet – från dating till avsked. Analysera varje fall med en psykolog. Alla kvinnor som har ”fel” män har problem i sig själva.

Om kvinnliga karriärer

– Min familj var rik, hade sitt eget företag, – säger Tatiana. – Men föräldrarna gick sönder. Vi har levt i fattigdom länge. Äntligen hittade jag ett jobb. Jag tjänar mycket bra pengar, men jag kommer hem sent på kvällen. Jag har ett fan som ständigt ringer och skriver till mig. Men för att tillbringa kvällen med honom är jag … för lat. jag vill bara sova!

– Du undviker relationer av rädsla. Detta är rädslan för fattigdom. Som Steve Jobs sa måste du inte arbeta i 12 timmar utan med huvudet. Jag tror att du kan göra det också. Du är insvept i inkomster inte som pengar, utan hur av rädsla för att inte överleva. Försök att träffa den här mannen live. Kanske kommer han att haka i dig, allt går av sig själv, det kommer att finnas tid för allt. Men om du tror att du är orolig på grund av rädslan för att förlora pengar, måste du gå till en psykolog. Detta är redan ett allvarligt problem, en neuros som många affärsmän lider av..

Om pengar

– Kan det finnas kärlek med en man som är lägre än du i status, inte har sin egen lägenhet och inte strävar efter någonting? frågade Maria.

– Om den här situationen passar dig kanske. Men att döma av de ord du använder för att beskriva ditt förhållande är du inte nöjd med detta. Så denna typ av kärlek är knappast möjligt.

Om dejtingsproblem

”Jag träffade min man på universitetet”, säger Valentina. – Han är student, jag är lärare. Och så började romantiken. Men vi blev skilda för 6 år sedan. Sedan dess har det inte funnits någon relation. Män lär mig bara inte, ingenstans och aldrig. Vänner säger att tittar på mig ger intrycket att jag fortfarande är gift. ”.

– Mannen tittar. Ser ut som mamma, godkänner. När du gillar en man, när han ser dina ögon, passar han sig själv. Ett stenigt utseende, en fristående vy lockar bara galningar. Normala män håller fast vid dem som godkänner deras närvaro och ogillar dem avvisar.

Om var man ska träffa kärlek

– Det finns inga dejtingsajter. Du kan nu gå ut och omedelbart stöta på din framtida make. Dating går spontant, överallt. Det finns naturligtvis speciella tjänster på Internet. Även om vissa ryska dejtingsajter ser mer ut som bordeller. Registrera dig på webbplatser där människor verkligen vill ha en familj. Inklusive på internationella dejtingsajter.

Om ålder

– Jag är 24 år gammal. Det finns fans, hittills inget seriöst. Men den yngre bror och föräldrar antyder redan att det är dags att gifta sig och få ett barn. Berätta för mig när är tidsfristen? frågar Adele.

– Ryssland är ett land där män har dött i krig i århundraden. Därför trodde man att du måste ha tid att gifta dig före 25. Nu är det inte för sent och 50 år gammalt. Du måste gifta dig när du vill. När det gäller födelse av barn, enligt amerikanska standarder, anses till exempel en kvinna vara gammalbar vid 37 års ålder.

Om äktenskapet för livet

– Tror du att varje person har sin egen hälft? Frågade Olga.

– En person kan älska många gånger i hela sitt liv. Jag tror att begreppet äktenskap kommer att försvinna om några generationer. Detta tidigare äktenskap var ett helt liv. Här är historien om Anna Karenina – det handlar inte om kärlek utan om de hårda förhållandena i äktenskapet.

Nu gifter folk sig på principen ”Jag gillar det – jag ska gifta mig”. Därför är äktenskapet kortlivat. Det fungerar bara för mentalt stabila, stabila människor. Dessa kan ha samma smak från barndom till ålderdom. Om en person gillar en eklair med vaniljsås kommer han att dö – han kommer också att fråga honom.

För att träna din mentala stabilitet måste du alltid ta dina första ansträngningar till slutet, försök att inte ändra dina beslut, inte ändra dig – träna din psyke. Tvingar dig själv att följa igenom. Försök att inte fråga om dig själv hur du ser ut, hur du sminkar dig, vilken klänning du ska köpa. Psyken kommer gradvis att stabiliseras. Om du är stabil kommer män att imitera dig. Livets logik: du kan bara få någon som dig själv.

Men de flesta kvinnor behöver inte stabila partners, de behöver adrenalin. Även om det är mycket lättare att hitta rätt man rationellt än att leta efter honom, bara styrd av känslor.

Sammanfattningsvis, hur är han, en man som aldrig kommer att gifta sig med dig:

Du erbjöd honom din hand och ditt hjärta, men han gjorde ingenting efter det. Absolut ingenting. Gick inte, drog dig inte till registret, bara låtsades att ingenting hände.

Män som inte ska gifta sig med dig. Det vill säga att de omedelbart varnade dem tydligt och bestämt. Tror du att de kommer att förändras? Knappast.

Konstigare män. Chansen är så försumbar att detta lotteri inte är värt att spela.

Män som gör något du inte gillar. Du bad honom att inte slänga strumpor, men han fortsätter att göra det ändå. Inga senaste kinesiska varningar.

De går med på bröllopet för snabbt. Impulsivitet i sådana frågor är fienden. Kontrollera ditt pass, det kan finnas ett par skilsmässostämplar. Hur många ”inofficiella” äktenskap var bakom ryggen, och det är svårt att föreställa sig.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.