5 steg till ett lyckligt liv

Innehåll

Du måste bygga din egen lycka och inte låta den här viktiga saken gå sin gång. Psykolog från Krasnodars centrum för innovativa hälsoteknologier ”Livets träd” Ivan Kozlov berättar vad som behöver göras för att bli en lycklig, framgångsrik och älskad kvinna.

Hitta ditt verkliga syfte i livet

Det är inte så enkelt som det låter. Ungdomar och tjejer kommer ofta till mig som inte kan bestämma vad de behöver i livet. Från detta har de ett inre missnöje med sig själva brand cialis, glädje försvinner och livets färger bleknar. Och sådana kriser kan inträffa i alla åldrar och med vem som helst – i min praxis fanns det universitetskandidater som inte kunde hitta arbete efter deras smak och framgångsrika ledare och affärsmän som tappade intresset för verksamheten..

Varför händer detta, frågar du. Huvudskälet är sanningens mål, ofta gör människor misstag med målet, tar ett ”falskt mål” som implanteras av deras närmaste miljö, mamma, pappa, samhälle, media och samtidigt anser att det är deras. Med tiden, när en person når det, får han inte tillfredsställelse av prestationen, besvikelsen börjar.

Till exempel går en ung man in i en viss fakultet under påverkan av sina föräldrar, medan föräldrarna ofta inte tar hänsyn till barnets åsikter och individuella benägenheter. Och så ofta händer det att föräldrar sätter mål för sina barn, oftare de mål eller drömmar som de själva inte uppnår och försöker kompensera för deras misslyckande genom barn. De planerar dagar, år och till och med livet. Och barnet, av djup respekt och kärlek till föräldrar, lär sig för dem och uppnår framgång för dem, mycket ofta inser barn inte detta förrän något allvarligt händer i deras liv (sjukdom, skada, förlust av pengar, olika kriser), som vänder dem över ett liv. De börjar tänka och förstå att detta inte längre kan fortsätta och att det är dags att förändra något, men rädsla och brist på styrka tillåter inte en person att bestämma sig för ett seriöst steg. Naturligtvis behöver du i sådana situationer hjälp av en kvalificerad specialist som hjälper dig att förstå en svår situation, hitta svar och sätta verkliga mål..

En annan allvarlig faktor som påverkar uppnåendet av mål är en persons interna tillstånd, eller snarare hans psyko-emotionella tillstånd.

Till exempel sätter en tjej sig målet att få ett högt betalt jobb och samtidigt upplever hon en känsla av rädsla när hon går till en intervju, och inte bara en känsla av rädsla utan skräck och dumhet framför företagets chef, eftersom huvudet är associerat med sin far, som i barndomen ofta är henne straffas, detta händer omedvetet och förverkligas inte av en person. Det kommer att bli mycket svårt för en tjej att få ett bra jobb, och även om hon lyckas med det kommer hon att uppleva stor stress från att kommunicera med sin chef. Detta är ett verkligt fall från övningen, naturligtvis, här är det nödvändigt att ta bort denna rädsla – och flickan kan lätt andas och känna sig fri.

Personliga egenskaper påverkar också uppnåendet av mål i en människas liv: energipotential, färdigheter, förmågor, förmågor, värdeprioriteringar. För att kunna skriva en bok eller skapa ett stort internationellt företag behöver du en lämplig energinivå i en person, du behöver ledarnas kvaliteter, kommunikationsförmåga på alla nivåer, förmågan att organisera och motivera, och naturligtvis en vision om vad en person vill få till slut.

Och personligen tycker jag att det viktigaste är att en person inte bara själslöst ska tjäna miljoner utan vara engagerad i exakt den verksamhet som ger honom verkligt nöje, och du kan verkligen vara glad när du ger de högsta värdena till samhället, och inkomst är en följd av dessa handlingar … Därför är en av psykologens huvuduppgifter att hjälpa en person att bestämma sitt kall, hitta sitt syfte i livet och förstå vem jag är. För detta finns det speciella tester, tekniker som jag använder i mitt arbete. Och jag får uppriktig glädje över att se hur mina kunders liv förändras.

Behåll fysisk hälsa

Modern medicin har offentligt förklarat att orsakerna till 90% av mänskliga sjukdomar har psykologiska rötter, min praxis bekräftar detta, eftersom människokroppen återspeglar sin inre värld och hans psyko-emotionella tillstånd. Därför kan du med hjälp av figuren, hållning, platsen för händerna, ögonen, efter några minuter bestämma vad som plågar en person, även om personen själv kanske inte är medveten om detta.

Till exempel pressade axlar, böja sig – det här är osteokondros. Rygg- och nacksmärta uppstår från inre spänningar, rädslor, påfrestningar, hämningar, som, bokstavligen sett, sätter sig i musklerna. Därför pressade axlar, huvudvärk, svaghet i kroppen, över tid finns det ett brott mot blodtillförseln till alla inre organ och som ett resultat olika kroniska sjukdomar. Dessa tillstånd kallas också muskelkarapacus och carapace kan förekomma i många delar av kroppen. Genom att hitta orsakerna till dessa tillstånd, går de ofta tillbaka till barndomen, och med speciella avslappningsmetoder kan en person ta bort detta skal, känna lätthet och frihet i hela kroppen.

Mycket ofta kommer människor med frågor om övervikt. Av min egen erfarenhet ser jag att orsakerna till övervikt har en psykologisk aspekt. Fallstudie: En kvinna i 40-talet har kämpat med vikt i flera år. Hon går till fitnessklubbar, tränar, utmattar sig med dieter, men effektiviteten är mycket svag. Vikten fastnar på en viss nivå. När de började ta itu med denna fråga visade det sig att kvinnan inte accepterar sig själv för vem hon är. Och mot bakgrund av detta bildades ett undermedvetet program som inte tillät henne att gå ner i vikt. Början på detta problem är från barndomen när hennes föräldrar sa att hon var fet, ful och äter mycket. Mot denna bakgrund utvecklade hon en känslomässig känsla av rädsla, osäkerhet, avslag på sitt utseende. Och eftersom det av denna anledning finns mycket liten glädje i en persons liv, försökte hon kompensera för det med mat. Samma sak händer när människor tar droger, alkohol, försöker hitta ett visst utlopp i detta eller kommer bort från ett problem, en obekväm upplevelse. Lösningen på denna fråga är att en person ska se och förstå dessa skäl, och med hjälp av vissa metoder kan han acceptera sig själv och släppa de smärtsamma upplevelser som hindrar honom från att känna sig mätt..

Möt ”din” livspartner

Ofta kommer tjejer som inte kan träffa en värdig ung man, eller de möter de män som orsakar dem smärta, lidande, förråder dem. Jag frågar vanligtvis tjejer vilken typ av man de vill se bredvid dem. Och oftare kan inte flickor svara specifikt. De säger: ”Jag vill att jag ska vara lugn med honom, känna mig skyddad och vara ekonomiskt säker.” Och inte ett ord om partnerskap, ömhet, passion.

Men i grunden bör fadern ge trygghet och trygghet. Följaktligen söker flickan omedvetet själv inte en jämställd partner utan en förälder. Sådana fackföreningar kan knappast kallas lyckliga, för flickan har redan sin egen pappa, och den potentiella partnern kommer förr eller senare att hitta en ny ”leksak”.

Faktum är att människor kan bli lyckliga när de har gemensamma mål, intressen, framtidsvision, och om du tittar på en man genom detta prisma kan en tjej se den person som hon verkligen kommer att vara lycklig med i livet.

Med hjälp av metoder vid träning och seminarier hjälper jag kunderna att bestämma en plats i ett förhållande, att förstå exakt vad de verkligen vill ha, vilken typ av partner de behöver.

Vi analyserar också tidigare misslyckade fackföreningar, smärtsamma skilsmässor och sådana händelser lämnar djupa sår i en persons själ. Då är det mycket svårt för honom att skapa ett nytt förhållande. Flickor med sådan smärta hos män ser bara de dåliga saker som hände i tidigare relationer. Oavsett hur banalt det än låter, återvänder vi åter till barndomen. Till exempel om fadern lämnade familjen och mamman alltid talade om detta med förbittring, och barnet tog över dessa känslor av djup respekt och kärlek till modern. Efter många år förstår flickan helt enkelt inte hur man bygger ett förhållande, för hon hade inte ett positivt exempel på hur man skapade en lycklig familj. Och hennes interna attityder kommer ständigt att locka ”fel” killar.

Faktum är att med hjälp av speciella tekniker och metoder kan dessa attityder av medvetande förändras, såväl som att släppa en förolämpning, psykiskt växa från ett omogt barn till en vuxen, självsäker person och hitta din egen modell av relationer..

Bygg familjerelationer korrekt

”Var försvann vår galna kärlek sex månader efter bröllopet?” – Jag hör ofta liknande klagomål vid mottagningar.

I början av ett förhållande upplever unga människor en känsla av kärlek, eufori, tittar på relationen och tror att det alltid kommer att vara så. Men med tiden börjar paret förstå att känslorna har avtagit, vardagen har krossat, oändliga samtal om krukor, mat, färger och mättnad med livet försvinner. Var växer ”benen” från? Och av erfarenhet ser jag att modellen för interaktion i familjen unga människor sänder från sina föräldrar. Mannen har en bild av kommunikationen från sin far eller den mannen som var nära familjen och flickan – från mamman. Och mycket ofta sammanfaller deras modeller. Och de tar dessa modeller till sina egna utbildade familjer. Föreställ dig nu, manens barndomstraum överlagras på fruens barndomstraum, båda med en osäker uppfattning om ett normalt förhållande – en sådan familj kan knappast kallas lycklig! Alla dessa problem dyker upp ungefär sex månader efter bröllopet, när euforin har gått och det verkliga livet har börjat.

Naturligtvis kan och bör sådana svårigheter lösas. Vid mottagningar söker vi gemensamt efter orsaken till problemet och hjälper paret att förstå det. Medvetenhet är redan hälften av striden. Sedan tittar vi på svårigheterna utifrån, för det är lättare att hitta en väg ut på detta sätt. Och i allmänhet är det mycket användbart att titta på dig själv utifrån. Då verkar skandalerna på grund av det otäta tandkrämslaget löjligt..

Behåll inre energi och en känsla av lycka

Nästan varje dag hör jag klagomål om konstant trötthet, slöhet, dåligt humör. Var försvinner den vitala energin? Vi lämnar en bit av vår själ hos nära och kära, tidigare älskare. Om förhållandet inte är över var upplösningen smärtsam, då förblev någon del av själen eller vår energi i de oavslutade relationerna. Som ett resultat, varken en nära eller en del av oss. Detsamma gäller de saker som är viktiga för oss, som vi inte har avslutat, och vi tror, ​​oroa oss för att vi inte har slutfört något. Dessa kan vara orealiserade drömmar och mål – att lära sig spela ett musikinstrument, måla bilder, dansa. Eller ansträngda familjeförhållanden tar också vår styrka. Det finns många exempel och situationer med slöseri med energi, var och en är individuell.

En annan orsak till frånvaron eller förlusten av energi är en vana – ”mönstret” för den mänskliga energikroppen, människor vänjer sig vid sin sorgliga, sorgliga livsstil, många masker som de bär på jobbet, i samhället, medan de glömmer att ta av dem. Och oftast kommer de överens med dem så mycket att de glömmer sitt verkliga jag. Jag tror att den mänskliga normen är glädje, en känsla av tillfredsställelse och uppfyllelse i livet. Tyvärr ser vi detta mycket sällan i vårt samhälle..

Var får man livsenergi? Vid utbildningar, seminarier och individuella konsultationer om energpsykologi visar jag och berättar hur man kan återvända och fylla på sin energipotential, medan en person kan använda dessa praktiska färdigheter i vardagen och återställa sin mentala balans och styrka. Vi analyserar situationer, utför fysiska övningar som är lämpliga även för de människor som har hälsoproblem, för att harmonisera, lindra spänningar, och efter varje session känner en person tillbaka energi i bokstavlig mening. Detta kan ses med blotta ögat av det röda ansiktet, glödande öron.

Sammanfattningsvis vill jag önska att våra läsare litar på sig själva, sina känslor, känslor och tror att en person kan göra vad som helst. Jag är 100% säker på att varje person har en enorm potential, han har alla svar på alla frågor, och en person behöver bara förstå detta, och det kommer alltid att finnas någon som hjälper honom med detta..

Tree of Life Center for Health Innovative Technologies öppnades i september 2015. Vi genomför mästarkurser, seminarier, utbildningar. Våra anvisningar:

 • familj och släktförhållande
 • fysisk och energihälsa
 • krispsykologi (lösa svåra psyko-emotionella upplevelser)
 • andlig coaching (bestämma det verkliga målet och uppnå det)
 • arbeta med det undermedvetna.

Centret är också värd:

 • Självkunskapscirkel.
 • Utbildningsutbildningar och seminarier.
 • Familjerådgivning och personlig rådgivning.
 • Dörrar öppna dagar.
 • Barn-föräldrars psykoterapi och relationer.
 • Psykologiska mästarkurser.
 • Aktiviteter utanför anläggningen.
 • Bioresonans testning.
 • Rådgivning för att upprätthålla och upprätthålla hälsa.

Ett ord till en specialist

Ivan Kozlov, familj- och krispsykolog, PEAT-processor, specialist i systemgeneriska relationer, tränare, seminarieledare

”Jag ger inga råd till någon, det här är min professionella princip. Det är viktigt för mig att en person hittar alla svaren själv. Min uppgift är att hjälpa honom, att leda, att lära honom att kommunicera med sig själv. Och här gör jag mitt bästa. Arbetet hos en psykolog måste vara av hög kvalitet, djupt, och mina metoder fungerar på det här sättet, jag kommer alltid till botten med problemet ”.

Var: Krasnodar, st. Stavropolskaya, 312, andra våningen, kontor 6, tel. för förfrågningar: 89189954323, 89530872234.

about author

RichardHeinkes

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.